Ga naar boven

Informatie over jullie buurt/groep tijdens de Gondelvaart!

Nog even en dan is het weer zover: de Gondelvaart op wielen van Drogeham. Ik heb er weer zin en verzamel vooraf zoveel mogelijk informatie. Dat gaat tegenwoordig anders dan 50 jaar geleden… een heus formulier op de website van Custard.

Hoe meer informatie, hoe beter!
Vul hieronder de velden in om mij van informatie te voorzien voor de 50e Gondelvaart op Wielen in Drogeham. Op deze manier kun je elk moment informatie over de gondel kwijt. Alvast veel succes met alles en het bouwen aan de gondel!

Hielke Jan Ellens


Ruim Baan Voor Vissen

Ruim Baan Voor Vissen in het Waddengebied is een samenwerkingsproject van de vier noordelijke waterschappen: Hoogheemraadschap Hollands...

Multimedia in het UMCG

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Met ruim 2500 leden is de vereniging...

Ken jij je hypotheek?

Kenjehypotheek.nl is een onafhankelijk platform waarop betrouwbare en objectieve informatie over hypotheken makkelijk vindbaar is voor alle...

Custard heeft altijd een idee!

Een idee is bij Custard niet zomaar een idee.
Bij Custard worden ideeën geboren, maar soms ook (tijdelijk) begraven. Wel garandeert Custard dat er tijdens een aanstekelijke brainstormsessie altijd iemand is die ‘goed idee!’ roept. Heeft u een idee of geen idee? Schakel dan Custard in!

Creaties van Custard

Tadaa..! De ene na de andere mooie creatie komt uit onze hoge hoed. Van het ontwikkelen en vormgeven van een pakkend concept tot het tastbaar maken van uw idee. Bij Custard kan het allemaal. Custard geeft graag en met veel energie vorm aan uw presentatie.

Creatief betrokken

Custard zegt creatief betrokken te zijn, maar wat is dat? Custard staat voor betrokkenheid, enthousiasme en creatief meedenken. In een eerste gesprek wordt snel duidelijk waar de kracht van de klant ligt. Custard vergroot die kracht. Op een creatieve en betrokken manier.