Ga naar boven

On & offline communicatie? We leggen graag uit wat dat is!

On & offline communicatie? Custard adviseert en presteert op het gebied van communicatie, on & offline. Online communicatie is van vandaag. Internet en social media zijn niet meer weg te denken. Toch is er zeker nog leven voor creativiteit op papier. Een brochure leest nog altijd het lekkerst als je het vast kunt houden. Offline communicatie is en blijft belangrijk.

Elke opdracht die Custard uitvoert begint met een gedegen advies. Wat is het doel van de opdrachtgever? Met oog voor detail, maar ook realiteit, levert Custard communicatieadvies op maat. Custard geeft graag vorm aan uw presentatie. On & offline.

Ruim Baan Voor Vissen

Ruim Baan Voor Vissen in het Waddengebied is een samenwerkingsproject van de vier noordelijke waterschappen: Hoogheemraadschap Hollands...

Multimedia in het UMCG

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Met ruim 2500 leden is de vereniging...

Ken jij je hypotheek?

Kenjehypotheek.nl is een onafhankelijk platform waarop betrouwbare en objectieve informatie over hypotheken makkelijk vindbaar is voor alle...

Custard heeft altijd een idee!

Een idee is bij Custard niet zomaar een idee.
Bij Custard worden ideeën geboren, maar soms ook (tijdelijk) begraven. Wel garandeert Custard dat er tijdens een aanstekelijke brainstormsessie altijd iemand is die ‘goed idee!’ roept. Heeft u een idee of geen idee? Schakel dan Custard in!

Creaties van Custard

Tadaa..! De ene na de andere mooie creatie komt uit onze hoge hoed. Van het ontwikkelen en vormgeven van een pakkend concept tot het tastbaar maken van uw idee. Bij Custard kan het allemaal. Custard geeft graag en met veel energie vorm aan uw presentatie.

Creatief betrokken

Custard zegt creatief betrokken te zijn, maar wat is dat? Custard staat voor betrokkenheid, enthousiasme en creatief meedenken. In een eerste gesprek wordt snel duidelijk waar de kracht van de klant ligt. Custard vergroot die kracht. Op een creatieve en betrokken manier.