Ga naar boven

3FM-Serious Request avontuur in Leeuwarden

Wat een mafkees! Wie betaalt nou zoveel geld om nieuws te mogen lezen. Maar ook (overweldigend) veel positieve reacties. Eigenlijk nog steeds. Voor mij persoonlijk was het nieuwslezen in het glazen huis tijdens Serious Request echt een mega-leuke ervaring. Ik had het nooit willen missen.

Na een hartelijk welkom en een rondleiding achter de schermen door nieuwslezer Bart Jan Cune, kon mijn dag eigenlijk al niet meer kapot. En toen moest het nog beginnen. Na tips en opmerkingen van Fleur Wallenburg (streepjes zetten!) en Bart Jan Cune (lees het nieuws alsof je tegen je vrienden praat) kwamen we steeds dichter bij hét moment. En dat… is echt bijzonder. Van vele mensen kreeg ik de vraag waarom ik zo’n rood gezicht had. Wat dacht je van spanning en opwinding. En dat in combinatie met iets wat je leuk vindt: radio. Een tip voor de volgende die gaat bieden? Twijfel niet, doe het! Vergeet die laatste 100 euro, het is de moeite meer dan waard. Het belangrijkste: je steunt er een goed doel mee!

Ruim Baan Voor Vissen

Ruim Baan Voor Vissen in het Waddengebied is een samenwerkingsproject van de vier noordelijke waterschappen: Hoogheemraadschap Hollands...

Multimedia in het UMCG

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Met ruim 2500 leden is de vereniging...

Ken jij je hypotheek?

Kenjehypotheek.nl is een onafhankelijk platform waarop betrouwbare en objectieve informatie over hypotheken makkelijk vindbaar is voor alle...

Custard heeft altijd een idee!

Een idee is bij Custard niet zomaar een idee.
Bij Custard worden ideeën geboren, maar soms ook (tijdelijk) begraven. Wel garandeert Custard dat er tijdens een aanstekelijke brainstormsessie altijd iemand is die ‘goed idee!’ roept. Heeft u een idee of geen idee? Schakel dan Custard in!

Creaties van Custard

Tadaa..! De ene na de andere mooie creatie komt uit onze hoge hoed. Van het ontwikkelen en vormgeven van een pakkend concept tot het tastbaar maken van uw idee. Bij Custard kan het allemaal. Custard geeft graag en met veel energie vorm aan uw presentatie.

Creatief betrokken

Custard zegt creatief betrokken te zijn, maar wat is dat? Custard staat voor betrokkenheid, enthousiasme en creatief meedenken. In een eerste gesprek wordt snel duidelijk waar de kracht van de klant ligt. Custard vergroot die kracht. Op een creatieve en betrokken manier.